Tietosuoja-asetukset

Jotta voit käyttää MachineryZone-palvelua turvallisesti, Tietosuoja-asetukset kertovat, millä tavalla ja millä ehdoilla MB Diffusion kerää, käsittelee ja suojaa henkilötietojasi.

I -Säilytettävät tiedot


  • Antamasi tiedot

    Pakolliset tiedot ilmoitetaan tähdellä.

    Käyttäjätilin luominen

    Kun luot käyttäjätilin MachineryZone-sivuilla, sinun on annettava seuraavat tiedot: maa, toimi-ala, siviilisääty, sukunimi, etunimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero.

    Voit myös halutessasi antaa meille seuraavat tiedot: syntymäaika, valokuva, ammatti.

    Jos ostat luottoa käyttäjätilisi kautta, sinun on toimitettava meille myös maksutietosi (pankkikortin numero), jotka ovat ainoastaan maksuliikenteestä vastaavan palveluntoimittajamme käytössä PCI-DSS -turvallisuusnormeja noudattaen (Payment Card Industry Data Security Standard). Palveluntarjoajamme, joka toimii alihankkijan roolissa, käsittelee henkilötietoja ainoastaan tuottamansa palvelun puittessa eikä ole oikeutettu käyttämään niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Lisäksi palveluntarjoaja sitoutuu käsittelemään tietoja näiden tietosuoja-asetusten puitteissa ja sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

    Ilmoituksen julkaiseminen

    Kun julkaiset ilmoituksen MachineryZone-sivuilla, sinun on annettava seuraavat tiedot: maa, toimiala, siviilisääty, sukunimi, etunimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero. Kulujen ja julkaisuoptioiden maksua varten sinun on toimitettava myös maksutietosi (pankkikortin numero), jotka ovat ainoastaan alihankkijana toimivan palveluntarjoajamme käytettävissä.

    Ilmoitukseen vastaaminen

    Kun vastaat ilmoitukseen, sinun on toimitettava meille nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja maasi. Jos vastaat työpaikkailmoitukseen, voit ladata sivuille ansioluettelosi.

    Asiakastuki tai huomautus

    Kun olet yhteydessä asiakastukeen, sinun on toimitettava meille nimesi, toimialasi, maasi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Voit myös toimittaa muita henkilötietoja viestisi otsikossa tai viestikentässä.
    Kun huomautat ilmoituksesta, sinun on toimitettava sähköpostiosoitteesi ja täytettävä lomakkeen kommenttikenttä.

    Kuljetuspalvelut:

    Kun julkaiset tarjouskilpailun saadaksesi tarjouksia kuljetuspalveluihin erikoistuneilta yhteistyökumppaneiltamme, sinun on toimitettava meille etu- ja sukunimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kuljetuksen lähtö- ja päätepiste. Nämä tiedot välitetään kuljetuspalveluihin erikoistuneille yhteistyökumppaneille, jotta he voivat laatia tarjouksen ja vastata pyyntöösi.

    Asiantuntijapalvelu:

    Kun pyydät asiantuntijan arvioita materiaalistasi, sinun on meille toimitettava etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja postiosoitteesi. Nämä tiedot välitetään yhteistyökumppanillemme nimeltään Peritia Services, jotta tämä voi vastata lausuntopyyntöösi.

    Rahoituspalvelu:

    Kun teet pyynnön materiaalisi rahoituksesta, sinun on toimitettava meille etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelin- ja faksinumerosi sekä postiosoitteesi. Nämä tiedot välitetään yhteistyökumppanillemme nimeltään Banque Populaire, jotta tämä voi vastata pyyntöösi ja toimittaa sinulle yksilöidyn rahoitusehdotuksen.

  • Tiedot, joita keräämme automaattisesti, kun käytät palvelujamme

    Rekisteröimme tietoja, kun kirjaudut palveluihimme (tai kun käytät niitä) kotisivujemme tai sovellustemme kautta, esimerkiksi kun teet haun, kun vastaat ilmoitukseen tai julkaiset ilmoituksen. Mittaamme esimerkiksi katsottujen sivujen määrää, vierailujen määrää sekä käyttäjien toimintaa sivuilla ja sitä, kuinka he usein palaavat sivuille. Käytämme käyttäjätunnisteitasi ja evästeitä sekä IP-osoitettasi tunnistaaksemme sinut ja rekisteröidäksemme toimintaasi sivuilla.

    Voimme myös rekisteröidä teknisiä tietoja käyttämästäsi nettiyhteydestä, selaimesta ja laitteista.

II - Tietojesi käyttö


  • Sopimukseemme perustuen käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle seuraavia palveluja:

    • ilmoituksesi julkaiseminen;
    • käyttäjätillisi luominen ja hallinnointi;
    • viestiesi lukeminen ja yhteydenotot muihin käyttäjiin ;
    • ilmoitustesi julkaisuoikeuden myynti ja laskutus;
    • sähköpostiviestien lähettäminen koskien palvelujemme käyttöä;
    • vastaukset asiakastukeen lähettämääsi kysymyksiin;
    • yhteys MB Diffusionin yhteistyötahoihin;
    • ilmoituksen jakaminen.
  • Oikeutetun intressimme puitteissa käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

    • tilastojen luominen ja markkina-analyysi, jotta ymmärrämme miten käytätte palvelujamme;
    • yksilöidyn sisällön tarjoaminen ja käyttäjäkokemuksen parantaminen;
    • ainoastaan MB Diffusionin ja pelkästään MachineryZone-sivuja koskevien kaupallisten ilmoitusten lähettäminen;
    • petosten torjunta.
  • Oikeutetun intressimme mukaisesti käytämme tietojasi myös julkaistaksemme yksilöityjä mainoksia nettisivuillamme. Mainoksia yksilöidään muun muassa seuraavien tietojen perusteella, niitä yhdistäen tai erikseen:

    • palvelujen käytön yhteydessä rekisteröidyt tiedot (näytettyjen ilmoitusten kategoriat)
    • edellisessä kohdassa mainitut käyttäjätunnukset ja tekniset tiedot, joita rekisteröimme evästeiden
    avulla.

    Suostumuksellasi voimme:

    • jakaa tietojasi yheistyökumppaneillemme, jotta he voivat yksilöidä mainoksiaan meidän sivuillamme tai muilla sivuilla.
      Emme jaa henkilötietojasi kolmansien ilmoittajille ilman suostumustasi. Jos kuitenkin klikkaat mainosta, sen julkaisija voi saada tietoonsa, että olet katsellut klikkaamaasi sivua.
    • lähettää sinulle kolmannen osapuolen kaupallisia ilmoituksia, vain jos olet antanut suostumuksesi vastatessasi MB Diffusionin lähettämään viestiin koskien kolmansia tahoa ja heidän ilmoituksiaan.
      MB Diffusion ei myy tietokantojaan kolmansille osapuolille.
    • toimittaa yhteystietosi joillekin yhteistyökumppaneillemme, kun haet rahoitusta, asiantuntijan lausuntoa tai kuljetuspalvelua.

    Voimme käyttää henkilötietojanne myös todisteena laillisten velvollisuuksiemme noudattamisen puitteissa.

III - Tietojen vastaanottajat


Palveluntarjoajamme, jotka toimivat alihankkijan roolissa ja jotka tukevat teknisesti tai hallinnollisesti yllämainittujen tarkoitusten toteuttamista (tietosäilytys, maksupalvelut, mainosteknologia...), voivat käsitellä rekisteröimiämme henkilötietoja. Tässä yhteydessä rekisteröityjä tietoja voidaan siirtää Euroopan Unionin ulkopuolella. Tässä tapauksessa varmistumme siitä, että tietosiirto tapahtuu sellaisiin maihin, joissa tietosuoja on varmistettu tai vähintään lain määrittelemien vakuuksien mukaisesti.

Laillisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi henkilötietosi voidaan välittää hallinto- ja oikeusviranomaisille, ainoastaan oikeuden päätöksellä.

Jotkut palveluntarjoajat, joiden kanssa toimimme, voivat rekisteröidä tietoja. Kyse on mainoksiin liittyvistä palveluntarjoajista, jotka mainitaan täällä.

Kun teet rahoitus- tai kuljetuspyynnön tai kun pyydät asiantuntijan lausuntoa yhteistyökumppaneiltamme täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme, yhteystietosi välitetään yhdelle tai useammalle yhteistyökumppanille (ilmoittamiesi kriteerien mukaan). Lista kuljetuspalveluita toimittavista yhteistyökumppaneista löytyy täältä, asiantuntijan lausunnot, rahoitus.

Kun vastaat ilmoitukseen, yhteystietosi toimitetaan ilmoituksen jättäneelle taholle, joka vastaa ilmoituksen hallinnoinnista.

IV - Rekisterinpitäjä


MachineryZone-palvelun puitteissa rekisteröidyistä tiedoista vastaa rekisterinpitäjän tehtävässä MB Diffusion, joka on rekisteröity Evryn kaupparekisteriin numerolla SIREN 432 552 966, jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa 98 Allée des Champs Elysées, 91080 COURCOURONNES, ja jota edustaa yrityksen pääjohtaja Olivier Eudes-Flavier.

Myös MB Diffusionin emoyritys Schibsted France vastaa tietojenkäsittelystä tytäryhtiölle toimittamansa hallinnollisen (oikeustoimet, kirjanpito...) ja teknisen (analyysityökalut...) tuen puitteissa.

V - Säilytysaika


Henkilötietojesi säilytysaika vaihtelee riippuen niiden käyttötarkoituksesta:

  • Asiakastietoja (henkilöllisyys, sähköiset yhteystiedot, palvelujen käyttöhistoriikki) säilytetään kolme vuotta kaupallisen suhteen päättymisestä laskien;
  • Käyttäjätilisi hallinnointiin ja ilmoituksiisi liittyviä tietoja säilytetään viisi vuotta tilin sulkemisen jälkeen, pelkästään käytettäväksi mahdollisena todisteena;
  • Kirjanpidollisia asiakirjoja säilytetään kymmenen vuotta kirjanpidollisina todisteina;
  • Pankkikorttisi tietoja säilytetään maksupalveluja hoitavan tahon toimesta maksun suorittamiseen saakka, sekä todisteaineistona mahdollisten valitusten varalta kolmentoista kuukauden ajan (viisitoista kuukautta kun kyse on luottokortista);
    Korttisi varmistuslukua säilytetään vain maksun suorittamisen ajan.
  • OIkeudellisissa toimissa mahdollisesti tarvittavia tietoja (kirjautumistiedot, henkilöllisyys, yhteystiedot, maksutiedot) säilytetään kaksitoista kuukautta niiden rekisteröinnistä alkaen.

VI - Oikeutesi


Henkilötietoja koskevan lainsäädännön mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet koskien henkilötietojasi:

  • Tiedonsaantioikeus: sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö tietojasi vai ei, ja oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jos niitä käsitellään;
  • Korjausoikeus: sinulla on oikeus vaatia, että väärät tiedot korjataan mahdollisimman nopeasti ja että puutteellisia tietoja täydennetään;
  • Poisto-oikeus: sinulla on oikeus vaatia, että henkilötietosi tuhotaan mahdollisimman nopeasti, ilman että tämä vaikuttaa säilyttämisvelvollisuuksiin tai -tarpeisiin;
  • Rajoitusoikeus: sinulla on oikeus rajoittaa tietojesi käsittelyä, kun vastustat tietojen paikkansapitävyyttä, kun uskot että käsittely on laitonta tai kun se on tarpeen oikeustoimien puitteissa;
  • Vastustusoikeus: sinulla on oikeus vastustaa milloin tahansa tietojenkäsittelyä MB Diffusionin taholta, lukuunottamatta MB Diffusionin kannalta oikeutettuja tai pakollisia toimia. Voit myös vastustaa tietojesi käsittelyä markkinointitarkoituksiin;
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa ja siirrettävässä muodossa ja välittää ne toiselle rekisterinpitäjällä meidän estämättä;
  • Sinulla on oikeus siihen, ettei suhteesi tehdä mitään oikeudellisesti sitovia päätöksiä, jotka perustuvat pelkästään henkilötietojen automaattiseen käsittelyyn, paitsi jos tämä päätös on tarpeen sopimuksen soveltamista varten ja lain mukaan sallittu;
  • Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaisille;
  • Sinulla on oikeus antaa ohjeet henkilötietojesi käsittelyyn kuolemantapauksessa.

Voit myös milloin tahansa muokata henkilötietojasi käyttäjätilisi kautta. Kirjaudu sisään ja klikkaa kohdasta "Profiilini".

Kun haluat käyttää oikeuttasi unohtaa, oikeutta tietojensiirtoon ja oikeutta tiedonsaantiin, voit klikata käyttäjätilisi kohdasta "Profiilini". Kun haluat käyttää muita oikeuksiasi, ota yhteyttä asiakastukeen.

Voit myös tehdä valintasi suhteessa evästeiden käyttöön klikkaamalla tästä.

VII - Tietosuojavaltuutettu


Schibsted France, jonka tytäryhtiö MB Diffusion on, on nimennyt tietosuojavaltuutetun. Hänet tavoittaa sähköpostitse: fr.privacy@schibsted.com tai postitse: Schibsted France, tietosuojavaltuutettu, 85-87 rue du Faubourg Saint-Martin, 75010 Paris.

VIII - Tietoturvallisuus


Suojaamme tietojasi asianmukaisten teknisten ja järjestelmätoimien kautta, jotta takaamme riskeihin soveltuvan tietosuojan. Suojatoimiin kuuluu muun muassa palomuurien käyttö. Kontrolloimme myös fyysistä pääsyä tietokeskuksiimme ja tietojen käsittelylupia.

Evästeet :

MB Diffusion haluaa tiedottaa sinua avoimesti evästeiden käytöstä sivuillamme ja sovelluksissamme.

I - Mitä eväste tarkoittaa?

Eväste on tekstitiedosto, joka tallentuu laitteesi kovalevylle (tietokone, tabletti, puhelin) selaimesi kautta, kun käytät nettipohjaista palvelua.
Tämä tarkoittaa sitä, että www.machineryzone.fi -eväste lähetetään meille aina, kun avaat nettisivumme tietokoneellasi tai kännykässäsi. Meidän tai kolmansien tahojen tallentamat evästeet eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti, ne tunnistavat ainoastaan laitteen, jota käytät. Evästeet eivät tallenna henkilötietoja, ne välittävät tietoa vain katselluista nettisivuista niin, että laitteesi tunnistetaan myöhemmän käytön yhteydessä.
Evästeet eivät vahingoita laitteitasi vaan helpottavat asetustesi löytämistä, tiettyjen lomakkeiden esitäyttöä ja mukauttavat palvelujemme sisältöä.
Valitset itse, haluatko tallentaa evästeitä laitteeseesi ja voit helposti kontrolloida evästeiden tallentamista. Löydät tarkempaa tietoa evästeiden hallinnasta ja kontrollista kohdasta "Valintasi koskien evästeitä".

II - MB Diffusionin käyttämät evästeet

1. Funktionaaliset evästeet

Käyttämiemme funktionaalisten evästeiden avulla:

Näiden evästeiden säilytysaika on 13 kuukautta.

2. Analyysievästeet

Käytämme analyysievästeitä seurataksemme paremmin sivujemme ja sovellustemme käyttöä ja parantaaksemme käyttäjämukavuutta laatimalla tilastoja sekä mittaamalla kävijämäärää ja sivujen käyttöä (katsellut osastot ja sisällöt, käyttäjän siirtyminen sivulta toiselle...).

Näiden evästeiden säilytysaika on 13 kuukautta.

3. Yksilöityjen mainosten evästeet

Kun käytätte MachineryZone-sivuja, voimme asentaa evästeitä laitteeseesi käyttäjäprofiilien luomista ja yksilöidyn mainossisällön julkaisemista varten, kuten Tietosuoja-asetuksissamme kerrotaan.

Yksilöityjen mainosten evästeitä käytetään myös:

Yksilöityihin mainoksiin liittyvien evästeiden elinikä on 60 päivää.

III - Yhteistyökumppaneidemme evästeet

Jos olet antanut siihen suostumuksen, yhteistyökumppanimme voivat tallentaa evästeitä selaimeesi. Näistä käytetään nimitystä "kolmansien tahojen evästeet".

Näin toimimme:

MB Diffusion ei hallinnoi yhteistyökumppaneidensa evästeitä. Sillä ei ole kontrollia eikä vastuuta näiden evästeiden käytöstä eikä niiden avulla kerätyistä tiedoista. Suosittelemme, että tutustut näiden yhteistyökumppaneiden omaan käytäntöön koskien evästeiden käyttöä.

Voit tarkistaa listan yhteistyökumppaneista ja kontrolloida niiden evästeiden käyttöä selaimessasi klikkaamalla tästä.

IV - Valintasi koskien evästeitä

Voit milloin tahansa ilmaista suostumuksesi tai muuttaa sitä koskien evästeiden käyttöä alla kuvailluilla tavoilla:

Muita tietolähteitä

Lisätietoa evästeistä ja niihin liittyvistä valinnoista löytyy alla olevista linkeistä:

Voit ottaa meihin yhteyttä kaikkiin evästeisiin ja niiden käyttöön ja mainoksiin liittyviin kysymyksiin klikkaamalla tästä.