Lakisääteiset merkinnät

Tämä sivusto on MB Diffusionin (« MB Diffusion ») omaisuutta.
Näillä sivuilla tarjottavat palvelut liittyvät ensisijaisesti erilaisten tavaroiden (koneet, ajoneuvot...) myynti- ja/tai vuokrailmoitusten julkaisemiseen ja selaamiseen.

Sivustolle pääsy, sen konsultaatio ja käyttö edellyttävät yleisten käyttöehtojen hyväksymistä

Julkaisijan tiedot :


Tämän sivuston on julkaissut:
MB Diffusion SAS jonka pääoma on 87 000€
98, Allée des Champs-Elysées
91080 - COURCOURONNES
RANSKA

Puh: +33 (0)1 60 87 11 60
RCS Evry 432552966
EU:n sisäinen alv-numero: FR 88432552966
Julkaisun johtaja: Hra Olivier Flavier, pääjohtajan ominaisuudessa.

Palveluntarjoajan tiedot :


Tätä sivustoa isännöi:
ILIAD ENTREPRISES
Pääkonttori : 8 rue de la Ville l'Evêque - 75008 Paris

Tietotekniikka ja vapaudet :


Tietosuojalain 6. tammikuuta 1978 nojalla, sivustolta kerättyjen henkilötietojen automaattisesta käsittelystä on ilmoitettu Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés (CNIL) komissiolle.

Tämän sivuston asiakkaalle on ilmoitettu, että heidän sivustoilla antamansa tiedot ovat tarpeellisia jotta heidän pyyntöönsä voidaan vastata ja ne on tarkoitettu MB Diffusionille, joka on vastuussa käsittelystä, hallinnollisiin ja kaupallisiin tarkoituksiin ja mahdollisesti MB Diffusionin yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin.

Sinulla on, tietosuojalain 6. tammikuuta 1978 mukaisesti, oikeus tutustua, korjata, muuttaa, vastustaa tai poistaa tietoja itsestäsi ja voit tehdä sen kirjoittamalla seuraavaan osoitteeseen : MB Diffusion Service clientèle 98, Allée des Champs-Elysées 91080 - COURCOURONNES -FRANCE

Yksityiselämän ja henkilötietojen kunnioittaminen :


Täällä voit tutustua tietosuojakäytäntöömme, jonka tarkoituksena on kuvailla avoimesti, mitä tietoja MB Diffusion käsittelee, miten ja miksi, ja antaa tietoa evästeiden käytöstä sivuillamme ja sovelluksissamme.